L'EQUIP KOMERCIUM


UNEIX-TE AL NOSTRE EQUIP DE COL·LABORADORS


ENVIA'NS LES TEVES DADES

(*) Les dades facilitades per Vostè seran tractades per Cat Retail grup S.L, amb domicili al C/ Jesús 21 43201 Reus (Tarragona), qui actua com a Responsable del Tractament, amb la finalitat de poder atendre la present relació i poder formar part al nostre equip de col·laboradors. No hi ha previstes transferències internacionals de dades. El temps de conservació de les dades serà el necessari per atendre la present relació. Té dret a accedir, rectificar i suprimir aquestes dades, així com limitar i/o oposar-se al tractament o sol·licitar la portabilitat de les mateixes, mitjançant la presentació d’un escrit al domicili social abans esmentat o via e-mail a hola@komercium.com, acompanyat en ambdós casos de document oficial que l’identifiqui. Així mateix, se li informa de la possibilitat de realitzar qualsevol reclamació enfront l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es)

En compliment del deure d’informació establert a l’art. 10 de la vigent Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li comuniquem que el dinamitzador i gestor de continguts de la Web és Cat Retail grup S.L, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a l’apartat habilitat de hola@komercium.com.


Si us plau, omple el formulari amb les teves dades i contactarem amb tu el més aviat que ens sigui possible.


  He llegit i accepto la política de privacitat i LOPD.

  La nostra filosofia

  No venguis productes, ven experiències.


  La greu crisi econòmica i el desenvolupament de les noves tecnologies han produït un canvi generacional tant en la forma de comprar com de vendre. El sector retail s’ha diversificat en múltiples canals, ha desaparegut el taulell i les paraules com despatxar, que no assessorar i escoltar, han perdut tot sentit. 

  Lluny de la formació clàssica i de la consultoria d’anàlisi de dades, a Komercium oferim cursos d’avantguarda amb sortides i pràctiques que ajuden a obtenir resultats en la rendibilitat, l’estratègia i en la millor organització dels establiments.


  Els botiguers hem d'aprendre a ser ràpids i canviants en la mateixa mesura que ho fa el consumidor.

  A Komercium millorem els resultats a través d'un seguiment personalitzat dels punts de venda.

  La nostra forma d'entendre el comerç és múltiple ja que el canvi és constant i imprevisible.  Quines preguntes freqüents ens responen a Komercium?

  Factors com l’atenció, la professionalitat, l’amabilitat, la rapidesa, el coneixement del producte, l’ordenació, el màrqueting i el disseny de l’establiment, fan que el client, cada cop més exigent i selectiu, ens recordi i sobretot torni.

  • Com podem incrementar les vendes?
  • Com arribar a més clients potencials? Per quins mitjans?.
  • I les persones? Estan suficientment capacitades i treballen com professionals del retail?
  • Coneixem les dades objectives d’actuació dels nostres negocis (kpi’s)?Les sabem interpretar?
  • Tenim un control financer clau?

  • El nostre establiment té la distribució adient?
  • Com podem modificar la circulació del client per augmentar tiquets?
  • El visual merchandising és un element actiu o passiu?
  • Els nostres aparadors augmenten els índexs de penetració?
  • I el món online? Què en sabem? L’utilitzem? Ho fem bé?…

  Komercium és formació activa enfocada al comerç

  Consulta els nostres cursos presencials!

  Els nostres cursos i tours d’avantguarda, amb sortides i pràctiques enfocades al comerç, ajudem a obtenir resultats en la rendibilitat, l’estratègia i en la millor organització dels establiments.


  VEURE AGENDA

  Komercium és consultoria especialitzada en retail

  Consulta els nostres serveis professionals!

  Lluny de la formació clàssica i de la consultoria d’anàlisi de dades, a Komercium treballem amb vosaltres i millorem els resultats a través d’un seguiment personalitzat dels punts de venda.


  VEURE SERVEIS

  TREBALLEM PER  logo cambrareus 2008

  ccam gencat

  COL·LABORADORS BOTIGUERS VALENTS I TOURS FORMATIUS

  logospeu
  AMB EL SUPORT