REUS – A REUS FEM COMERÇ!

curs noves generacions retail

Característiques del curs

Descripció del curs

(GRATUÏT)

Dins del marc de la 2a edició de la Setmana del Comerç, del 19 al 24 de març de 2018, que té per objectiu apropar al sector comercial eines per millorar la seva competitivitat i també esdevenir un espai de debat i intercanvi de coneixement, l’Institut Superior de Comerç Komercium, juntament amb la Unió de Botiguers de Reus i El Tomb de Reus han organitzat, amb el suport de l’Agència de Promoció de Ciutat de Reus, el proper dia 21 de març, una jornada de debat sobre el present i el futur del comerç.   L’acte començarà a les 13,30 h, a Ca’l Massó, amb un petit refrigeri i recepció dels assistents i seguidament es donarà la benvinguda a càrrec la regidora de Projecció de Ciutat i el president de la Unió de Botiguers i la presidenta de El Tomb de Reus.   La jornada de debat s’iniciarà a partir de les 14,15 h i tindrà com a moderador a Jordi Zaragoza, soci fundador de Pymeralia i formador a l’Institut Superior de Marketing ESIC de Barcelona. Els temes de debat proposats pel moderador seran els següents:
  • Nou model de consum i comportament dels consumidors
  • Fidelització dels clients
  • Campanyes efectives de les associacions i entitats municipals
  • Actualització dels espais comercials
Qualsevol altre tema o inquietud que es manifesti també es podrà debatre per part dels assistents.   Un cop finalitzat el debat tindrà lloc la ponència de Lluís Serra, CEO& i Fundador de Lluís Serra Training Group. Serra és conferenciant, escriptor i provocador digital. Professor de Màrqueting digital, Comerç electrònic, Social Media i Omnichannel a La universitat de Barcelona, Universitat Pompeu Fabra, Universitat Politècnica de Catalunya, Generalitat de Catalunya, Inesdi, Barcelona Activa, Cambra de Comerç de Barcelona i Terrassa. Autor del llibre “Historias de un Botiguer”. Un dels temes, d’entre altres, que es tractaran a la ponència serà “Els 10 punts de la digitalització del comerç”.   La cloenda està prevista a les 17 h i anirà a càrrec de la regidora de Projecció de Ciutat i dels presidents i presidentes de la resta d’entitats comercials de la ciutat.   Aquestes jornades són obertes al públic i la inscripció es pot fer de forma gratuïta al següent enllaç https://goo.gl/K2TJZC  fins el proper 19 de març.
 Data límit inscripció al curs:  

  • Data curs : Març de 2019 propera edició
  • Durada total: 3 hores aprox. de 13'30 a 17'00

0 €/Persona

  Omple el formulari per reservar la teva plaça i ens posarem en contacte amb tu.

He llegit i accepto la política de privacitat i LOPD.

  A qui va dirigit el curs?

Aquestes jornades són obertes al públic i la inscripció es pot fer de forma gratuïta al següent enllaç https://goo.gl/K2TJZC  fins el proper 19 de març.

Què necessito?

  • Vine amb el teu mòbil.
  • No t'oblidis del carregador.
  • Hi haurà wifi gratuït o connexió de xarxa.

Adreça del curs

  • CA'L MASSÓ REUS

Algún dubte? Contacta amb nosaltres.

 Truca'ns  977 08 73 25 o envia'ns un correu a hola@komercium.com

-

Més cursos relacionats